Η 11η  Σεπτεμβρίου.

Είναι δίχως αμφιβολία  η ημερομηνία που άλλαξε τον κόσμο , και τον άλλαξε ριζικά , το μόνο που δεν έχουμε καταλάβει είναι πρός πoιά κατεύθυνση μας σπρώχνει !

Ας δούμε λοιπόν τι έγινε.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ποιός μπορεί να θυμηθεί την προιστορία του πρώτου πολέμου στον κόλπο , ο οποίος ξεκίνησε στις 17 Ιανουαρίου 1991 με την ονομασία καταιγίδα της ερήμου ;

Οι ΗΠΑ τροφοδότησαν το Ιράκ με χημικά και βιολογικά όπλα , με τα οποία ο Σαντάμ Χουσείν από το 1980-1988 πολέμισε τον μεγάλο τότε εχθρό τους ,  το Ιράν . Στίς 18 Μαίου του 1988 ο Χουσείν βομβαρδίζει με βιολογικά όπλα τους Κούρδους στα βόρρεια του κράτους του και δολοφονεί πάνω από 5000 άτομα την ημέρα εκείνη. Τα μετέπειτα θύματα από τις συνέπειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά  και προφανώς δεν θα γίνουν ποτέ. Οι ΗΠΑ που εκείνον τον καιρό υποστήριζαν ανθρώπους όπως ο Μπιν Λάντεν και ο Μιλόσεβιτς δεν διαμαρτύρονται καθόλου.

Έμεινε υπό την προστασία των ΗΠΑ ο Σαντάμ Χουσείν .Μέχρι τουλάχιστον τον Αύγουστο του 1990,όταν εισέβαλε στο Κουβέιτ. Ξαφνικά από κρυφός σύμμαχος έγινε η προσωποποίηση του κακού ανά τον κόσμο , σύμφωνα με τον πρόεδρο Μπούς (σένιορ) ο οποίος και ζητάει την άμεση επέμβαση του στρατού στο Κουβέιτ και το Ιράκ . Τα σχέδια δεν πραγματοποιήθηκαν αμέσως διότι η κοινή γνώμη δεν ακολούθησε τις επιθυμίες του προέδρου. Στίς 11 Σεπτεμβρίου 1990 για πρώτη φορά ο πρόεδρος Μπούς  σε μεγάλη συγκέντρωση μιλά για την "Νέα τάξη πραγμάτων " ( new world order ).

Η κοινή γνώμη αλλάζει ραγδαία την άποψή της περί πολέμου από τις 10 Οκτωβρίου 1990 και μετά  την ημερομηνία αυτή παρουσιάζεται ένα κοριτσάκι στην επιτροπή του κογκρέσσου για τα ανθρώπινα δικαιώματα , το όνομα της " Nayirah " το οποίο λέει ότι παραβρέθηκε  σε νοσοκομείο στο Κουβέιτ , όπου εκτελούσε εθελοντική υπηρεσία  και είδε με τα μάτια της ιρακινούς στρατιώτες να παίρνουν μωρά νεογέννητα και να τα πετάνε στο πάτωμα.

Την ιστορία τούτη  την επαναλαμβάνει ο πρόεδρος Μπούς αρκετές φορές σε διάφορες ομιλίες  και αναφέρει πολλές φορές τον αριθμό των 312 παιδιών που δολοφονήθηκαν από τους ιρακινούς στρατιώτες. Ακόμα και η Amnesty International αναφέρει το "γεγονός" στην αναφορά της στις 19 Δεκεμβρίου 1990.

Λίγο αργότερα γίνεται γνωστό ότι το κοριτσάκι που παρουσιάστηκε ως αυτόπτης μάρτυρας στο κογκρέσσο δεν λεγόταν Nayirah και δεν ήταν νοσοκόμα στο νοσοκομείο στο Κουβέιτ , παρά ήταν η κόρη του πρόξενου του Κουβέιτ στις ΗΠΑ. Τον Απρίλιο του 1991 ανακαλεί την ιστορία της και η Amnesty International.

Αυτό είναι ένα ιστορικά αποδεδειγμένο ψέμα των ΗΠΑ με σκοπό την παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης η οποία μέχρι εκείνου του σημείου είναι αντίθετη με τον πόλεμο , με κύρια πηγή το CNN , καταφέρνουν να αλλάξουν την κοινή γνώμη και να την πάρουν με το μέρος τους. Με την ίδια τακτική έχουν μπεί στα αρχεία οι δολοφονίες που έγιναν από τον αμερικανικό στρατό στο Ιράκ , όπου έχασαν την ζωή τους 250.000 άνθρωποι από τους  οποίους οι 150.000 ήταν γυναικόπαιδα.

Ο πρώην υπουργός άμυνας των ΗΠΑ Ramsey Clark γράφει στο βιβλίο του ( Η καταιγίδα της ερήμου , εκδ. Lamuv 1993 ) " Αυτό ήταν γενοκτονία......Η επίθεση στο Ιράκ ήταν πρακτικά από την αρχή ως το τέλος του πολέμου ένα έγκλημα πολέμου , το οποίο περιείχε χιλιάδες μεμονωμένα εγκλήματα "  . Ο Clark κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου Μπούς στην οποία τον κατηγορούσε για εγκλήματα πολέμου σε 19 σημεία , με την  μήνυση δεν ασχολήθηκε σχεδόν κανείς , μια και τα ΜΜΕ την κράτησαν όσο μπορούσαν πιό χαμηλά

Όποιος είναι ικανός για τέτοια πράγματα είναι ικανός για όλα ! Οι σχεδιαστές του πολέμου ήταν ο παππούς Prescott Bush , ο πατέρας Μπούς και ο Richard Cheney ( σήμερα αντιπρόεδρος ) και αρκετοί άλλοι .

Ας μπούμε και λίγο στις λεπτομέρειες . Σαν γλύφτη των αράβων κατηγορεί ο Bruce Bialosky ( σύνδεσμος ρεπουμπλικάνων/εβραίων στο Los Angeles ) την Cynthia McKinney ( αφροαμερικάνα , μέλος του κογκρέσσου ) , αμέσως κυκλοφορούν φήμες ότι χρηματοδοτείτε από τους άραβες , ο δημοσιογράφος Jonah Goldberg την χαρακτηρίζει σε ρεάλιτη σόου : " Είναι τόσο χαζή όσο το αλάτι και τόσο αηδιαστική όσο τα σώβρακα του Αραφάτ που δεν έχουν αλλαχθεί για τρείς εβδομάδες " .

Για να κατηγορείτε κάποιος αμερικάνος ( μέλος του κογκρέσσου ) με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να έχει διαπράξει μέγα έγκλημα . Τι έκανε λοιπόν η Cynthia McKinney ; Ρώτησε δημόσια αν ο πρόεδρος Μπούς γνώριζε για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεβρίου , παράλληλα ζήτησε να δημιουργηθεί εξεταστική επιτροπή από το κοκγρέσσο για να ελενχθεί αν επωφελήθηκε οικονομικά ο πρόεδρος από την καταστροφή της 11ης Σεπτεμβρίου . Είναι γνωστό ότι ο πατέρας  Μπούς είναι μέτοχος στην εταιρία Carlyle η οποία συνεργάζεται στενά με την εταιρία της οικογένειας του Μπίν Λάντεν όπως επίσεις είναι και μέτοχος σε εταιρίες που παράγουν οπλικά συστήματα , των οποίων οι μετοχές εκτινάχθηκαν στα ύψη μετά την 11η του Σεπτέμβρη .

Ο Georg Bush jun ελπίζει με την απόλυση του Cofer Black ( Σία ) να ηρεμήσει τα πνεύματα και να ακυρώση την εξέταση .

Τώρα υπόσχονται ασφάλεια και ειρήνη στον κόσμο !

Τα 25 σημεία !

1. Τρομοκράτες που θέλουν να μείνουν ανώνυμοι , αλλά αφήνουν κάθε είδους αποτυπώματα.

Σε τρομοκρατικές ενέργειες πάντα βγαίνει η εκάστοτε οργάνωση και αναλαμβάνει την ευθύνη της πράξης καθώς και τους λόγους που κάνει την τρομοκρατική ενέργεια ( βλ. 17Ν , Raf , Χαμάς κ.λ.π ). Έτσι έκανε και ο Μπίν Λάντεν . Μόνο μυστικές υπηρεσίες δεν ανακοινώνουν τίποτα και ρίχνουν την ευθύνη σε μεμωνομένα άτομα . Μετά τα χτυπήματα της 11ης Σεπτεβρίου δεν βγήκε κανένας να αναλάβει την ευθύνη , προφανώς οι εκτελεστές ήθελαν να μείνουν άγνωστοι. Παρόλα ταύτα ήταν τόσο απρόσεκτοι ώστε άφησαν ένα αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Βοστώνης στο οποίο βρέθηκε ένα Κοράνι και ένα εγχειρίδιο πλοήγησης αεροπλάνου στα αράβικα , αν και γνώριζαν ότι δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ για να παραλάβουν το αυτοκίνητο. Κάτι τέτοιο κάνει μόνο κάποιος που θέλει να αφήσει στοιχεία.

2.Ύποπτες οι πρώτες δηλώσεις.

Λίγες ώρες μετά τα χτυπήματα ο πρόεδρος Μπούς ανακοινώνει ότι πρόκειται για ισλαμιστές τρομοκράτες και κηρύττει τον πόλεμο όχο μόνο σ' αυτούς αλλά και στα κράτη που τους υποθάλπτουν. Την ώρα που γίνονται αυτές οι δηλώσεις δεν υπάρχει καμμία μα καμμία απόδειξη για το ποιός ευθύνεται για τα χτυπήματα , παρόλα ταύτα ο πρόεδρος Μπούς βιάζεται να κάνει δηλώσεις παγκοσμίου βεληνικούς .

3.Αποδεικτικά στοιχεία ;

1)Τα στοιχεία που μας παρουσίασαν ήρθαν με μεγάλη ταχύτητα σαν να ήταν έτοιμα : Βρήκαν το αυτοκίνητο των τρομοκρατών παρατημένο στο αεροδρόμιο της Βοστώνης , ανακάλυψαν  δύο βαλίτσες που δεν πέρασαν από έλεγχο ( κατά σύμπτωση και οι δύο ανήκαν στους τρομοκράτες ) το περιεχόμενο ( Ένα κοράνι , εγχειρίδιο πλοήγησης αεροσκαφών στα αραβικά  και ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα με οδηγίες για τους υπόλοιπους τρομοκράτες). Τώρα ποιός φανατικός μωαμεθανός  θα άφηνε ποτέ το κοράνι του στην βαλίτσα που προοριζόταν για τον χώρο αποσκευών του αεροπλάνου ; Αυτοί οι επαγγελματίες πιλότοι χρειάζονται οδηγίες χρήσεως της τελευταίας στιγμής για να πετάξουν το αεροπλάνο ; Και τέλος αυτοί οι επαγγελματίες τρομοκράτες χρειάζονται οδηγίες της τελευταίας στιγμής τύπου " ελέγξτε τα όπλα σας , ελέγξτε τα μαχαίρια σας .....αντικρύστε τον θάνατο με χαμόγελο " όπως υποτίθεται ήταν γραμμένο στο γράμμα που βρέθηκε ;

4.Αποδεικτικά στοιχεία ;

2)Στίς 13 Σεπτεβρίου ανακοίνωσαν τα ΜΜΕ ότι στα συντρίμμια των πύργων βρέθηκε ένα διαβατήριο το οποίο ανήκει σε κάποιον από τους τρομοκράτες . Οι εκρήξεις των αεροπλάνων υποτείθεται ότι κατάφεραν να λιώσει ακόμα και το ατσάλι . Ποιά είναι η πιθανότητα να γλυτώσει ένα διαβατήριο την έκρηξη και να βρεθεί ανάμεσα στους τόνους των συντριμιών ;

5.Τα βίντεο

Το CNN είχε γραφεία στους πύργους , σε κανένα από τα ζωντανά ρεπορτάζ δεν αναφέρθηκε και προφανώς δεν υπήρξαν και θύματα από το ίδιο κανάλι. Το κανάλι υπό τον Walter Issacson ήταν τόσο γρήγορο που το δεύτερο αεροπλάνο το βιντεοσκοπούν ζωντανά. Αργότερα μας έδειξαν και ένα βίντεο ένος ερασιτέχνη ο οποίος ακούγοντας το αεροπλάνο δεν γυρίζει την κάμερα πρός το αεροπλάνο αλλά πρός τον Νότιο πύργο έτσι ώστε να περάσει το αεροπλάνο πρώτα από τον φακό της κάμερας και μετά να καρφωθεί στον πύργο. Ποιός ερασιτέχνης θα αντιδρούσε έτσι στον θόρυβο ενός αεροπλάνου και θα στόχευε τόσο επαγγελματικά με την κάμερά του ;

6.Οι δηλώσεις.

Στην επίσημη σελίδα του λευκού οίκου υπάρχουν δύο συνεντεύξεις του προέδρου Μπούς στις οποίες απαντάει στην ερώτηση για το πώς αισθάνθηκε όταν άκουσε για τα χτυπήματα των αεροπλάνων στους πύργους.

Στίς 4 Δεκεμβρίου 2001 λοιπόν λέει ο πρόεδρος :

"I was sitting outside the classroom waiting to go in, and I saw an airplane hit the tower -- the TV was obviously on. And I used to fly myself, and I said, well, there's one terrible pilot. I said, it must have been a horrible accident." www.whitehouse.gov/news/releases/2001/12/20011204-17.html

 

Στίς 5 Ιανουαρίου 2002 λέει ακριβώς το ίδιο :

www.whitehouse.gov/news/ releases/2002/01/20020105-3.html

Ας το σκεφτούμε λίγο. Ο πρόεδρος της υπερδύναμης ΗΠΑ βλέπει στην τηλεόραση , ένα αεροπλάνο να πέφτει επάνω στο σήμα κατατεθέν της Νέας Υόρκης και αυτός μπαίνει αμέσως μετά στην σχολική τάξη για να πάρει μέρος στην παρουσίαση ενός νέου τρόπου διδασκαλίας , το μόνο που έχει να πεί είναι ότι πρόκειται για έναν κακό πιλότο την ώρα που πάνω από την Νέα Υόρκη υπάρχει απαγόρευση πτήσεων και κανένας κανονικός πιλότος δεν θα έπεφτε σε κάποιον πύργο , παρά θα έριχνε το αεροπλάνο μάλλον στο νερό ή τουλάχιστον κάπου αλλού αλλά σε καμία περίπτωση σε κάποιον πύργο.

Τα χτυπήματα είχαν μιά διαφορά 18 λεπτών . Ο πρόεδρος Μπούς λέει , περίμενε έξω από την τάξη , και μετά μπήκε μέσα όπου και του έγινε η παρουσίαση της καινούργιας μεθόδου . Πόσο κράτησε όλο αυτό ; Σίγουρα 10 έως 15 λεπτά αν έγινε πολύ γρήγορα η παρουσίαση . Αυτό σημαίνει ότι αυτό που είδε ο πρόεδρος Μπούς στην τηλεόραση μπορεί να μεταδόθηκε  το πολύ 3 έως 8 λεπτά μετά το πρώτο χτύπημα . Σ' αυτό ακριβώς το χρονικό διάστημα όμως κανένα κανάλι δεν μετέδειδε ακόμα  εικόνες από το πρώτο χτύπημα. Τι είδε λοιπόν ο πρόεδρος Μπούς ;

Στην σελίδα www.apfn.org υπάρχει ένα σχόλιο :

Αν πρέπει να υποθέσουμε ότι τα τρομοκρατικά χτυπήματα τα έκανε κάποια μυστική υπηρεσία , πιθανότατα η Σία , τότε είναι πολύ πιθανόν οι σχεδιαστές να ήθελαν να έχει την ανάλογη πληροφορία και ο πρόεδρος Μπούς . Μήπως τα είδε όλα ζωντανά ο πρόεδρος Μπούς από την τηλεόραση της λιμουζίνας του ;

( Ας θυμηθούμε ότι ο πατέρας του ήταν αρχηγός της Σία ).

Ο πρόεδρος μπαίνει στην τάξη και μερικά λεπτά αργότερα μπαίνει ο υπεύθυνος της διπλωματικής αποστολής και πληροφορεί τον πρόεδρο ότι ένα δεύτερο αεροπλάνο χτύπησε τον δεύτερο πύργο , ο πρόεδρος μένει εκπληκτικά ήσυχος , αφού ακούει τα παιδιά που του διηγούνται μια ιστορία. Μισή ώρα αργότερα μιλάει δημόσια για εκδίκηση και πόλεμο.

7. Επίθεση οργανωμένη από το εξωτερικό ;

Το να γίνει απαγωγή 4 μεγάλων αεροπλάνων μέσα σε μιά ώρα και να σχεδιαστεί και να εκτελεστεί όλη αυτή η επιχείρηση από το εξωτερικό είναι αν μη τι άλλο απίθανο . Θα έπρεπε να ξεγελάσουν όλα τα συστήματα ασφαλείας , να μην καταλάβουν τίποτα οι μυστικές υπηρεσίες ( CIA , FBI , MOSAD κτλ )  όταν υπάρχουν κατασκοπευτικοί δορυφόροι , παρακολουθήσεις τηλεφώνου και διαδικτύου είναι δυνατόν να οργανώθηκε όλη αυτή η επιχείρηση από το Αφγανιστάν ή από την Αραβία γενικά ;

8.Περίεργο το πόσο άδεια ήταν τα αεροπλάνα

Πτήση ΑΑ077 : 289 καθίσματα , 64 επιβάτες ( 3/4 άδειο )

Πτήση ΑΑ011 : 351 καθίσματα , 92 επιβάτες ( 3/4 άδειο )

Πτήση ΥΑ 175 : 351 καθίσματα , 65 επιβάτες (4/5 άδειο )

Πτήση ΥΑ 093 : 289 καθίσματα , 45 επιβάτες ( 4/5 άδειο )

Άν πετούσαν πάντα έτσι οι αμερικάνικες εταιρίες θα είχαν χρεωκοπήσει πρό πολλού. Ώς συνήθως οι πτήσεις που δεν συμπληρώνουν 50% πληρότητα ακυρώνονται ή συνδυάζονται με πτήσεις άλλων εταιριών. Εδώ όμως βλέπουμε μια πληρότητα που δεν ξεπερνά το 21%.

Για τα χτυπήματα χρειαζόταν μεγάλα αεροπλάνα με γεμάτα τεπόζιτα αλλά με λίγους επιβάτες για να μην μπορούν να αντιδράσουν εναντίον των τρομοκρατών όπως προφανώς έγινε στην πτήση ΥΑ 093 που τελικά έπεσε πρίν εκτελέσει την αποστολή της.

Ποιά τρομοκρατική οργάνωση μπορεί να οργανώσει 4 πτήσεις με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ;

9.Ονόματα τρομοκρατών.

Μερικές μέρες μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα ανακοινώθηκαν όλα τα ονόματα των επιβατών των μοιρέων πτήσεων , μαζί και τα ονόματα των τρομοκρατών Atta ,και Alomari . Αυτό σημαίνει ότι οι τρομοκράτες έκοψαν τα εισητήρια με τα πραγματικά τους ονόματα. Μερικά από τα ονόματα  βρισκόντουσαν  σε λίστες καταζητουμένων αλλά κανείς δεν κατάλαβε τίποτα ;

10. Η πτώση των πύργων !

Η επίσημη εξήγηση των ειδικών λέει ότι οι πύργοι κατέρρευσαν διότι το βάρος του κομματιού πάνω από το σημείο που χτύπησαν τα αεροπλάνα έπεσε επάνω στο κομμάτι κάτω από το σημείο της έκρηξης , αυτό όμως δεν απαντά στο ερώτημα γιατί κατέρρευσαν οι πύργοι τελείως . Είπαν τότε ότι η έκρηξη της κεροζίνης από τα τεπόζιτα των αεροπλάνων έλιωσαν τα ατσάλινα δοκάρια .

Το ατσάλι λειώνει στους 1300 βαθμούς Κελσίου η καύση της κεροζίνης παράγει όμως θερμοκρασίες μέχρι 800 βαθμούς το πολύ.

Ακόμα και οι πυροσβέστες σαν ειδικοί γνωρίζοντας το παραπάνω αποφάσισαν να ανέβουν στους πύργους μια και δεν υπήρχε περίπτωση να καταρρεύσει κανένας από τους πύργους.Είναι αποδεδειγμένο ότι η πρώτη ομάδα πυροσβεστών υπό τον Orio Palmer και Ronald Bucca έφτασε μέχρι τον 78 όροφο , μέχρι του σημείου δηλαδή όπου χτύπησε το αεροπλάνο . Δεν αναφέρουν για φωτιά η οποία κάνει το ατσάλι να λιώνει , μερικά λεπτά αργότερα ο πύργος καταρρέει. ( Μετά από μήνες επιτρέπετε στις οικογένειές τους να ακούσουν τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες αλλά υπό τον όρο ότι δεν θα μιλήσουν με κανέναν )

Όλα τα παραπάνω εξετάζει στο βιβλίο του ( Time for Painful Questions )  ο Eric Hufschmid.

11.Οι μάρτυρες.

Αρκετοί επιζήσαντες που γλύτωσαν από την πτώση των πύργων αναφέρονται ανεξάρτητα σε εκρήξεις που άκουσαν κατά την έξοδό τους από τους πύργους. Ο Steve Evans για παράδειγμα λέει στο BBC " Υπήρξε μια έκρηξη. Δεν νόμιζα ότι ήταν έκρηξη , αλλά όλο το κτήριο έτρεμε " . Και όταν φτάσαμε στην έξοδο νοιώσαμε και την δεύτερη έκρηξη και αμέσως μετά μια σειρά από εκρήξεις. Είμαστε άφωνοι από το μέγεθος της καταστροφής που προξένησαν οι εκρήξεις αυτές " .

Ένας μελαχρινός κύριος , που βγήκε κατασκονισμένος από τον πύργο είπε στο Βέλγικο κανάλι DR-TV1: " Στον 8ο όροφο μια μεγάλη έκρηξη μας πέταξε όλους πρός τα πίσω " .

Το Γερμανικό κανάλι SAT1 αναμετάδωσε επίσεις ομολογίες ανθρώπων που έβγαιναν από τους πύργους ένας από αυτούς ο Tom Canaban πριν προλάβει να μιλήσει απομακρύνθηκε από ανθρώπους του FBI μπροστά σε ανοικτή κάμερα .

Αρκετοί ήταν και οι πυροσβέστες που άκουσαν τις εκρήξεις , ένας από αυτούς ήταν και ο Louie Cacchiolo ο οποίος είπε στο περιοδικό People " Ανέβασα τους άντρες μου μέχρι τον 24ο όροφο με το ασανσέρ από όπου θέλαμε να εκκενώσουμε το προσωπικό εκεί . Στην τελευταία μας διαδρομή εξεράγει μια βόμβα " . Πράγματι οι πύργοι κατέρρευσαν και οι δύο με τρόπο μοναδικό , εντελώς κάθετα .

Ειδικοί στις ανατινάξεις λένε ότι χρειάζεται πάρα πολύ ακριβής τοποθέτηση των εκρηκτικών για να επιτευχθεί τέτοιου είδους κατάρρευση. Ο πρώτος ειδικός που εξέφρασε αυτήν την άποψη ( Ότι δηλαδή οι πύργοι κατέρρευσαν με την χρήση εκρηκτικών ) ήταν ο Van Romero που είναι αντιπρόεδρος του ιστιτούτου για βιομηχανική εξόρυξη στο Νέο Μεξικό.

12.Καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων.

Άν πράγματι οι πύργοι έπεσαν από εκρηκτικά θα έπρεπε αυτό να φανεί καθαρά από την εξέταση των ερειπίων . Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ καμμία εξέταση δεν πραγματοποιήθηκε. Απεναντίας τα χαλάσματα απομακρύνθηκαν το γρηγορότερο δυνατόν . Ο William Manning αρχησυντάκτης του περιοδικού Fire Magazine ( Το αμερικάνικο περιοδικό της πυροσβεστικής ) ονόμασε την όλη διαδικασία " καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων "

Στις 6 Μαρτίου 2002 η επιστημονική επιτροπή της βουλής των αντιπροσώπων αναφέρει ότι η εξέταση των χαλασμάτων παρεμποδίζεται διότι πολλά κομμάτια των χαλασμάτων είχαν απομακρυνθεί πρίν καν φτάσουν οι ειδικοί για να τα εξετάσουν.

Για την γρήγορη απομάκρυνση των χαλασμάτων υπεύθυνη ήταν η εταιρία  Metal Managment από το Newark η οποία πούλησε στην Σαγγάη μόνο πάνω από 50.000 τόννους ατσάλι ως μεταχειρισμένο. Αμοιβή πάνω από 3 εκ δολλάρια.

13. Συμφωνίες με γνώση ;

Στίς 26 Ιουλίου 2001 κάποιος Larry Silverstein αναλαμβάνει ως μίσθιος και τους δύο πύργου με την μεσολάβηση του Αυστραλοισραηλινού συνεταίρου του Frank Lowy σε πολύ καλή τιμή . Ο Lowy με την σειρά του είναι φίλος του Lewis Eisenberg ο οποίος είναι πρόεδρος της αρχής στην οποία ανήκαν οι πύργοι . Ο Larry Silverstein ασφαλίζει τους πύργους για 3,55 δις δολλάρια , μετά ακριβώς από 48 μέρες μπορεί να πάει να πάρει την ασφάλεια !

14.Τι έγινε στο πεντάγωνο ;

Στίς 8.45 πέφτει το πρώτο αεροπλάνο στον ένα από τους πύργους , στίς 9.03 το δεύτερο. Στίς 9.30 ο πρόεδρος Μπούς μιλάει για πόλεμο κατά της Αμερικής , παρόλα ταύτα στίς 9.47 πέφτει ένα ακόμα αεροπλάνο και αυτή τη φορά στο πεντάγωνο , το πιό ασφαλές κτίριο στον κόσμο , με δική του ανεξάρτητη αεράμυνα και πυραύλους εδάφους-αέρος . Και εάν δεχτούμε  ότι δεν ήταν κανείς προετειμασμένος για τα πρώτα δύο χτυπήματα , αυτό το τρίτο έγινε μια ολόκληρη ώρα μετά την πρώτη επίθεση , άρα λογικά από τις 9.03 θα πρέπει να ίσχυε η μεγαλύτερη βαθμίδα ασφαλείας.

Ο Γάλλος συγγραφέας Thierry Meyssan στο βιβλίο του "L´Effroyable Imposture" ( Σκηνοθετημένη τρομοκρατία ) δημοσιεύει φωτογραφίες από το σημείο όπου υποτίθετε έπεσε το αεροπλάνο , παίρνωντας τώρα τις διαστάσεις του αεροπλάνου και τοποθετώντας τες επάνω στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ότι το άνοιγμα των πτεριγίων του αεροπλάνου είναι τρείς φορές μεγαλύτερες από το άνοιγμα που έχει προκληθεί στο κτίριο. Έπεσε πράγματι αεροπλάνο στο πεντάγωνο ή και εδώ χρησιμοποιήθηκαν βόμβες ; Αυτό θα εξηγούσε για ποιό λόγο δεν το είδε κανείς αυτό το αεροπλάνο. Αλλά τότε τι έγινε με το αεροπλάνο ;

15.Μπούς και Μπλαίρ.

Στίς 8 Οκτωβρίου 2002 δημοσιεύει η London Telegrafh την πληροφορία ότι ο ΙRΑ έχει στην κατοχή του μαγνητοφωνημένη συνομιλία του Μπλαίρ και του Μπούς , στην οποία ο πρόεδρος Μπούς φανερώνει τα σχέδια του με το Ιράκ αλλά κυρίως για την γνώση των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. Στο διαδίκτυο το άρθρο είχε τίτλο "Bush-Blair transcript 'seized by IRA spies'"  το άρθρο είναι του Thomas Harding o οποίος αναφέρει ότι το κατόρθωμα του ΙRΑ θα δημιουργήσει μεγαλύτερο σκάνδαλο ακόμα και από το Watergate.

Στίς συνομιλίες τούτες ο πρόεδρος Μπούς λέει στον Μπλαίρ ότι έχει δυσκολίες στο να αρχίσει τον πόλεμο κατά του Ιράκ διότι οι μυστικές υπηρεσίες δεν βρήκαν κανένα στοιχείο που να χαρακτηρίζει το Ιράκ ως στρατιωτικά  επικίνδυνο.

Με την ευκαιρία οι δύο άντρες συζητούν και για τα πετρέλαια , ο πρόεδρος επισημαίνει ότι τα αποθέματα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ μικρότερα από αυτά του Ιράκ . Το Ιράκ είναι πλέον μεγάλης σημασίας για την οικογένεια Μπούς μιας και κέρδισαν και το δικαστήριο κατά της Τεξάκο που τους απέφερε 11 δις δολλάρια. από την συνομιλία βγαίνει και το συμπαίρασμα ότι ο πρόεδρος Μπούς φοβάται ότι ο Σαντάμ Χουσείν θα μπορούσε ως μάρτυρας να καταθέσει εναντίον του πατέρα του σε σχέση με τον πόλεμο του Ιράκ εναντίον του Ιράν. Στον πόλεμο Ιράκ Ιράν το Ιράκ χρησημοποίησε και χημικά όπλα , βασικά συστατικά για την κατασκευή τους ήρθαν από την εταιρία American LaFarge της οποίας μεγαλομέτοχος  ήταν ο πατέρας του . Διευθύντρια της εταιρίας ήταν τότε η Hillary Rodharn Clinton.

Για να μην εξαπλωθούν οι παραπάνω πληροφορίες χαρακτηρίστηκαν με την λεγόμενη "D-Notice" αν παρόλα ταύτα έβγαινε κάτι στην δημοσιότητα θα ακολουθούσε αμέσως η διάψευση με τον χαρακτηρισμό ότι πρόκειται για ψευδές δημοσίευμα.

Για όποιον παραβιάση αυτήν την λεγόμενη "D-Notice" στην Αγγλία έχει το δικαίωμα η αστυνομία να πάει στην πηγή και να κατασχέσει τα πάντα. Δές  http://www.skolnicksreport.com/ootar18.html  ( στα αγγλικά ).

16. Ποιός είχε συμφέρον από τα χτυπήματα ;

Τρομοκράτες ως συνήθως σχεδιάζουν πολύ καλά τις ενέργειές τους καθώς και τον χρόνο εκτέλεσης των χτυπημάτων τους τον επιλέγουν πολύ προσεκτικά. Το καλοκαίρι του 2001 ανηψώθηκαν πολλές φωνές εναντίον των ΗΠΑ και του Ισραήλ , το αποκορύφωμα ήρθε στην διάσκεψη κατά του ρατσισμού στην Νότια Αφρική , όπου και κατηγορήθηκαν ανοικτά οι ΗΠΑ και το Ισραήλ για ρατσισμό . Στο πρωτόκολλο του Durban γράφτηκε το εξής : " Η δουλεμπορία είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας " . Αυτή η φράση θα ήταν η υποστήριξη πρός τα κράτη που απαιτούν να αποζημιωθούν από τις ΗΠΑ για τα πολλά χρόνια δουλεμπορίας που άσκησαν οι ΗΠΑ στίς χώρες του τρίτου κόσμου . Όπως ακριβώς αποζημιώθηακν και οι Εβραίοι στίς ΗΠΑ  για τα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος τους.

Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ αποχώρησαν από την σύνοδο διαμαρτυρώμενοι δήθεν για έντονο αντισημιτικό κλίμα στην σύνοδο. Η κοινή γνώμη όμως διαμαρτύρεται ακόμα , το Αμερικάνικο και το Ισραηλινό Image έχει πέσει πολύ χαμηλά , μετά και την περίεργη εκλογή του νέου προέδρου στις ΗΠΑ ο οποίος έχει γίνει στόχος χλευασμού σε όλο το κόσμο.

Για ισλαμιστές τρομοκράτες αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η ηλιθιότερη στιγμή για να κάνουν οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια . Αυτό όμως ακριβώς  χρειαζόταν και οι ΗΠΑ και το Ισραήλ αυτή τη στιγμή για να περάσουν από την μια στιγμή στην άλλη στον ρόλο του θύματος.

Αυτό ακριβώς και συνέβει στις 11.9 . Η Αμερική και όλος ο δυτικός κόσμος ενωμένος εναντίον του Ισλαμισμού . Τα αποτελέσματα του χτυπήματος θα πρέπει να ήταν γνωστά και στους τρομοκράτες , ήταν λοιπόν λογικό να επιτεθούν ακριβώς αυτή τη στιγμή ;

 

"Όλος ο κόσμος πρέπει να συμμετάσχει σ' ένα παγκόσμιο πόλεμο εναντίον των εχθρών του Ισραήλ , μετά από αυτό που έγινε στην Νέα Υόρκη " Ο Έχουντ Μπάρακ στην εφημερίδα Λε Μοντ στις 13.09.2001.

 

17.Το βίντεο με τον Μπίν Λάντεν.

Τον Δεκέμβριο του 2001 εμφανίζουν  οι αμερικανικές δυνάμεις ένα βίντεο , το οποίο λέει βρήκαν στα ερείπια ενός σπιτιού στην Jalalabad . Περίεργο , δηλαδή οι αμερικάνοι στρατιώτες καθότανε και βλέπανε όλα τα βίντεο που βρίσκανε στο Αφγανιστάν ; ή μήπως είχε επιγραφή στα αγγλικά η κασέτα για να τους κινήσει την περιέργια ; ή μήπως έχει καποια άλλη ιστορία η κασέτα ;

Όπως και να έχει η κασέτα τούτη ήρθε ακριβώς την ώρα που η συμμαχία την χρειαζότανε  , την στιγμή ακριβώς που η κοινή γνώμη στον κόσμο άρχισε να στρέφετε κατά του πολέμου . Η ποιότητα της ταινίας είναι τουλάχιστον κακή , τα πρόσωπα δεν φαίνονται καθαρά και οι φωνές ίσα που καταλαβαίνονται . Οι περιβόητες αποκαλύψεις γίνονται ακριβώς εκείνη τη στιγμή που το πρόσωπο του Μπίν Λάντεν δεν είναι στην οθόνη . Γνωστοί του Μπίν Λάντεν λένε ότι δεν είναι αυτή η φωνή του αλλά και πολλοί ειδικοί λένε ότι δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι αυτή είναι η φωνή του.

Δεν είναι όμως τουλάχιστον περίεργο ότι ο Μπίν Λάντεν ενώ διαψεύδει δημόσια την συμμετοχή του στις επιθέσεις της 11.9 γράφει την απολογία του σε ταινία και μάλιστα την ώρα που βρείσκετε σε φυγή από τα αμερικανικά στρατεύματα την αφήνει σε κάποιο σπίτι στο Αφγανιστάν.

Τι λέει όμως ο Μπίν Λάντεν στο βίντεο ; Κάτι τελείως απίθανο . Ότι δηλαδή τις επιθέσεις τις σχεδίασε αυτός και ο Άττα από το Αφγανιστάν και την Αραβία και ότι οι υπόλοιποι δεν ήξεραν απολύτος τίποτα μέχρι τελευταίας στιγμής . Μα πως είναι δυνατόν χωρίς καμία γνώση και προετοιμασία να ρίξουν με τέτοια ακρίβεια τα αεροπλάνα στον στόχο τους ;

18.Τα ναρκωτικά.

Μετά την εισβολή της Ρωσσίας στο Αφγανιστάν το 1979 οι ΗΠΑ ,  κυρίως η Σία , υποστήριξαν τους αντάρτες με αποτέλεσμα να γίνει το κράτος ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οπίου στον κόσμο. Προφανώς από κάποιο σημείο  χαλάει η σχέση των ταλιμπάν με την Σία. Καταστρέφουν τα αγάλματα του Βούδα και το Φεβρουάριο του 2001 καταστρέφουν ολόκληρη την σοδιά του Οπίου ( ιδιοκτησία προφανώς της Σία ). Το γεγονός μεταδίδετε από τα ΜΜΕ και έτσι αναγκάζεται ο Κόλλιν Πάουελ στις 17 Μαίου να κάνει έπαινο για την πρόοδο των Ταλιμπάν στον " αγώνα " κατά των ναρκωτικών , υπόσχεται μάλιστα βοήθεια 43 εκ. δολλαρίων. Άρα μέχρι και τον Μάι του 2001 οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το καθεστώς στο Αφγανιστάν.

Ο Micheal C Ruppert πρώην αξιωματικός της αστυνομίας του Los Angeles δημοσίευσε στο διαδίκτυο  www.copvcia.com ένα σχετικό άρθρο. Το Αφγανιστάν παράγει το 75% της παγκόσμιας παραγωγής Οπίου. Οι αγρότες κερδίζουν 300$ ανά κιλό , οι έμποροι πληρώνουν 10.000$ ανά κιλό στην αγορά. Ο τζίρος ξεπερνά το 1 τρις το χρόνο.

Η αντιπολίτευση του Αφγανιστάν υποσχέθηκε να ξαναπαράγει Όπιο αν ξαναπάρει την εξουσία.

Ποιός πιστεύει σήμερα ακόμα ότι χιλιάδες τόννοι ναρκωτικών που καταναλώνονται ετησίως στις ΗΠΑ εισάγωνται από ιδιώτες χωρίς την γνώση των μυστικών υπηρεσιών ; Και οι τόννοι αυτοί δεν μετακινούνται στα τακούνια των παπουτσιών αλλά με αεροπλάνα και πλοία !

19.Ο παράγων πετρέλαιο.

Είναι γνωστό ότι γύρω από την Κασπία θάλασσα έχουν βρεθεί μεγάλα αποθέματα του μαύρου χρησού ( Γεωργία Τσετσενία ). Οι αμερικανικές εταιρίες πετρελαίου θέλουν να χτίσουν αγωγό μέσω Αφγανιστάν και Πακιστάν . Η εταιρία που έχει κάνει τον σχεδιασμό και την εκτέλεση του έργου ονομάζεται Halliburton και ο τελευταίος της διευθυντής δεν είναι άλλος από τον σημερινό αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Richard Cheney.

20.Η ημερομηνία.

Η 11η Σεπτεμβρίου είναι ημερομηνία που έχουν γίνει πολλά μεγάλα γεγονότα.

Στις 11.9.1978 υπογράφεται η συμγωνία του Camp David.

Στις 11.9.1990 μιλάει για πρώτη φορά ο Georg Bush sen για την " νέα τάξη πραγμάτων ".

Ακριβώς 11 χρόνια αργότερα στις 11.9.2001 το τρομοκρατικό χτύπημα στους πύργους , και 23 χρόνια μετά από την συμφωνία του Camp David . Αυτό μας οδηγεί στο βιβλίο του Wilson " Illuminatus " όπου ο αριθμός 23 ονομάζεται ως αριθμός των δυνάμεων του σκότους. Δες και π.χ. http://www.prophecyandpreparedness.com/ . Αλλά και το πεντάγωνο συνδέεται με αυτόν τον αριθμό, η μέρα που μπήκε ο θεμέλιος λίθος στο κτίριο αυτό ( με το περίεργο σχήμα ) είναι η 11η Σεπτεμβρίου 1941.

Από τις 11.9 μέχρι το τέλος του έτους απομένουν ακριβώς 111 μέρες , με τέτοιους αριθμούς ασχολούνται διάφορα περίεργα δόγματα αλλά σε καμία περίπτωση ισλαμιστές τρομοκράτες διότι η αριθμολογία και η αστρολογία είναι κατά αυτούς εργαλία του σατανά.

21.Σχετικά άδειοι οι πύργοι !

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες στους πύργους εργάζονται περίπου 50.000 κόσμος . Αν λοιπόν οι τρομοκράτες ήθελαν να κάνουν μια τρομοκρατική ενέργεια που θα έκανε πάταγο εναντίον των καπιταλιστών ιμπεριαλιστών εβραίων ή ότι άλλο δεν θα σχεδίαζαν την επίθεση στις 9 το πρωί που οι πύργοι είναι σχεδόν άδειοι αλλά κάποια άλλη ώρα που θα ήταν παρόντες και οι ψηλά ιστάμενοι .

Τελικά τα θύματα ( ούτως ή άλλως πολλά ) μετά την τελική καταμέτρηση είναι 2893 νεκροί από αυτούς 157 ήταν επιβάτες των αεροπλάνων άρα 1200 νεκροί πρό πύργο. Που ήταν ολοι οι υπόλοιποι ;

Η ακόμα μεγαλύτερη απορία ! Μετά τα χτυπήματα μας είπαν όλα τα ΜΜΕ ότι για τους άραβες γενικά οι πύργοι είναι το σήμα κατατεθέν της Εβραιο-σιωνιστικής οικονομικής κυριαρχίας στον κόσμο. Πόσα θύματα του κύκλου τούτου βρισκόταν στους πύργους την ώρα της επίθεσης ; Κανένα.

22.Το χρηματιστήριο.

Στις 17 Σεπτεμβρίου σε μια 60' εκπομή του CBS αποκαλύφθηκε ότι μεγάλα κεφάλια της αμερικανικής κυβέρνησης και της Σία πούλησαν τις μετοχές των αεροπορικών εταιριών που είχαν . Επισήμως όλα τα στοιχεία αυτά θα περνούσαν από εκτενεί έλενχο αλλά μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα , αλλά και τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν άλλο με το θέμα.

Ανεξάρτητες πηγές ανακάλυψαν ότι ένα από τα ονόματα που βρέθηκαν είναι ενός κυρίου A.Krongard ,( διευθυντής της Σία ). Δές http://globalresearch.ca/ ή http://www.tetrahedron.org/articles.html .

24.Η προιστορία.

Από την 10ετία του 30΄ στο χαρτονόμισμα του 1$ υπάρχει μια πυραμίδα με το " μάτι που τα βλέπει όλα " και από κάτω η επιγραφή " Novus Ordo Seclorum " μεταφρασμένο " Νέα παγκόσμια τάξη " , μετά την ομιλία του πατέρα Μπούς στις 11.9.1990 επαναφέρετε ο ορισμός στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Μετά την ανάκλησει του νόμου του προέδρου Μόνροε ( καμία πολεμική ανάμειξη εκτός συνόρων των ΗΠΑ ) στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από τον πρόεδρο Γουήλσον η αμερικανική πολιτική τι έκανε ;

Κορέα 1950-1953

Γουατεμάλα 1954, 1967-1969

Ινδονησία 1958

Κούβα 1959-1961

Βελγικό Κογκό 1965

Βιετνάμ 1961-1975

Λάος 1964-1973

Καμπότζη 1969-1970

Γρανάδα 1983

Ιράν ( μέσω Ιράκ ) 1980-1988

Λιβύη 1986

Παναμάς 1989

Έλ Σαλβαδόρ δεκαετία 80΄

Ιράκ 1991

Βοσνία 1995

Σουδάν 1998

Σερβία 1999

Αφγανιστάν 2002

Ιράκ 2003

 

Αύριο ίσως η Συρία ή η Σομαλία ή ........που θα μας οδηγήσει τελικά αυτή η πολιτική ;

25.Τι σημαίνουν όλα αυτά ;

Στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου δεν έχουμε τελικά μια επίθεση εναντίον της Αμερικής όπως μας λένε αλλά μια επίθεση κατά της δημοκρατίας.

Μήπως στο όνομα της ασφάλειας του κόσμου και του πολέμου κατά της τρομοκρατίας επιδιώκεται η εγκατάσταση μια νέας τάξης πραγμάτων η οποία είναι κομμένη και ραμμένη μόνο για μερικούς ;

Βλέπουμε ήδη να καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα στις λεγόμενες δημοκρατρικές χώρες ακόμα και συντάγματα καταπατούνται στο όνομα δήθεν της καταπολέμισης της τρομοκρατίας. ( βλέπε  εμφυτευμένα τσιπάκια σε ανθρώπους , παρακολουθήσεις σε ευρή επίπεδο , κ.τ.λ. ).

Αυτό που έγινε στις 11.9.2001 δεν είναι το τέλος , μα η αρχή πολλών αλλαγών τις οποίες θα τις λάβουμε είτε με το ζόρι ή με διάφορα ψέματα τα οποία δεν θα είναι ίσως τόσο εμφανή όσο τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου.

 

www.apfn.org

www.copvcia.com

www.eima.com

http://globalresearch.ca

www.heise.de

www.prophecyandpreparedness.com

www.skolnicksreport.com

www.tetrahedron.org

κ.α.

Σάτρας